FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

Hvilket utstyr bruker du?

Jeg fotograferer med Canon kameraer som etter min mening gjengir hudtoner best. Jeg bruker utstyr som gjør jobben min eklest mulig. Derfor drar jeg ikke med meg de største tunge kameraene. Jeg har alltid med meg backup kamera i tilfellet noe skulle gå galt med hovedkameraet. Er du også litt utstyr "geek" kan du se gjennom listen min av utstyr:

Canon 6D
Godox AD600
Godox Speedlights
Tamron 85mm f.1.8
Canon 50mm f.1.8
Canon 35mm f.2


Hvordan kler du deg til bryllupet mitt?

Jeg prøver så godt jeg kan å passe inn, men fremdeles være komfortabel da jeg skal jobbe i mange timer. På hel- og halvdagsfotografering kommer jeg i dress og kler meg som jeg var en gjest.


Hvor mange bilder tar du?

Det teller jeg ærlig talt ikke fordi jeg fotograferer digitalt. Jeg tar normalt sett rundt 50-80 bilder i timen og tar ut alle bildene som er uskarpe, der folk blinker, duplikater osv. Alle bildene er redigert etter farge, eksponering, hvitbalanse og skarphet. 


Du kan finne noen av prisene mine på sidene "Bryllup" og "Priser". Der ligger pakker til alle budsjetter. Har du spesielle ønsker ta gjerne kontakt med meg gjennom kontakt siden så finner vi en løsning til ditt ønske.

Hvilke priser har du?


Jeg er stolt over å levere veldig raskt. Dere vil få tilgang til et webalbum allerede uken etter bryllupet med de ferdige digitale bildere kun 3-4 uker etter bryllupet. For de kundene som ønsker album er det normalt i kundens hender etter 2-3 måneder. Jeg redigerer og retusjerer alle bildene selv som gjør at denne prosessen går så fort. 

Når får vi bildene våre?


Ja, så klart dere kan! Jeg vil alltid gi forslag på forskjellige produkter som passer fint til bildene. Produktene vil jeg gå gjennom sammen med dere slik at jeg får forklare hva som gjør dem så bra. Dere får et dokument sammen med leveransen av bildene med alle produktene jeg leverer og priser.

Kan vi bestille album og andre produkter?