OMTALER

Hvorfor skal dere stole på hva jeg sier. Se hva mine kunder har skrevet om meg.

 
 
 

MARIT + STIAN

Vi hadde noen ønsker og tanker som vi delte med Kristoffer i forkant av bryllupet. Han tok våre ideer, bygget videre på dem og la til sine egne. Vi fikk helt utrolige bilder som vi ikke kunne vært mer fornøyde med. Kristoffer fulgte oss fra morgenen, gjennom hele dagen og frem til kvelden.

En ting som stresset oss før bryllupsdagen var regnværet som var meldt og som vi ikke kunne kontrollere. Vi var redde for at vi ikke kom til å kunne fotografere utendørs, noe som var veldig viktig for oss. Kristoffer beroliget oss og sa han hadde flere gode idéer dersom været ikke ble bra. Når vi var på vei ut i skogen etter vielsen var vi forberedt på å ikke kunne ta bilder, da det regnet slik som det bare kan på vestlandet. Da vi kom frem, fikk vi en hvit paraply av Kristoffer og bildene ble helt utrolige.

Gjennom dagen var det fantastisk å ha Kristoffer i nærheten hele tiden. Vi kunne kose oss og nyte dagen og slippe å tenke på å ikke huske detaljer, for det ordnet Kristoffer med. I etterkant bestilte vi et bilde på lerret og et album som Kristoffer satte sammen til oss. Albumet gjenspeilet dagen fra start til slutt og er et fint minne. Vi kunne ikke vært mer fornød med vår fotograf som lyttet til oss og gjorde at vi slappet av. Han klarte til og med å få to lite fotogene personer til å se helt fantastiske ut på bilder, noe vi er utrolig imponert over. Til alle som er usikre vil vi anbefale å ha heldagsfotografering. Gjestene våre fikk da fred fra presset med å ta bilder av alle øyeblikk og detaljer, noe som gjorde at også de kunne nyte dager.

 
_MG_0296_INSTAGRAM.jpg

CECILIE + EDVARD

Vi hadde Kristoffer som fotograf i bryllupet vårt og er utrolig fornøyd. I forkant hadde vi to møter, hvor vi gikk igjennom planene for dagen, og avklarte spørsmål og ønsker vi hadde. Vi tok også forlovelsesbilder i forkant, som gjorde oss trygge på hvordan det var å bli fotografert, og som ga oss anledning til å bli kjent med fotografen. I tillegg ble det svært fine bilder. 

På selve dagen fanget Kristoffer mange fine øyeblikk. Stedene Kristoffer foreslo å ta bilder på var fine og resultatet nydelig. Vi fikk flere tilbakemeldinger fra gjestene på at Kristoffer ikke var i veien for dem og deres opplevelse av dagen, samtidig som han fikk gjort en veldig god jobb. Han er lett å snakke med, veldig ivrig i jobben og en lun person. Han kom med masse idéer og tips på hvordan vi skulle oppføre oss på bildene. Dette gjorde at vi slappet av og fikk gode bilder. 

Bildene fikk vi ferdig redigert en uke etter bryllupet. De fanget mange detaljer og minner som vi ikke selv husket fra dagen. Det setter vi utrolig pris på nå i ettertid. Vi anbefaler på det varmeste Kristoffer som fotograf til bryllup og andre anledninger.