Henriette & Anne Tove - Forlovelsesfotografering - 15.04.2018

Disse to er virkelig et sprudlende par. Hver gang jeg ba dem se på hverandre kniste og fniste de som om de var nyforelsket. En rett og slett herlig stemning ga vei til fantastiske bilder!
Vi hadde fantastisk vær og himmelen ble helt nydelig og dramatisk mot solnedgangen.

Henriette og Anne Tove gifter seg 12. mai 2018 og siden de bestilte bryllupspakke hos meg i februar fikk de gratis forlovelsesfotografering. Bildene kan de bruke til feks dekor på bryllupet, som et minne og de kan legges inn i et album for å fortelle en litt lengre historie om de ønsker det.

Forlovelsesfotografering er en fantastisk god måte for brudeparet å bli kjent med fotografen og hvordan han jobber. Det hjelper også litt på å bli vandt til å være forran kamera før bryllupsdagen. Det kan føre til bedre resultater og bedre bilder.

Hvorfor bør du ha et profesjonelt headshot?

I dag lever vi i en digitalisert verden. En verden der førsteinntrykket ofte skjer på nettet. Vi sjekker opp mennesker vi møter på facebook og det samme gjør arbeidsgivere. Med mange jobbsøkere som sender søknad på samme jobb er det viktig å skille seg ut og sette et godt førsteinntrykk. Hva med å gjøre det allerede på CVen. Et profesjonelt headshot vil vise deg fra din best side og gi et inntrykk av at du er seriøs og inviterer i fremtiden din. Det kan gjøre at du havnet øverst i bunken.

En selfie kan nok bli et flott bilde og hvem vet vel bedre enn deg hvilken vinkel som er det såkalte "sweetspot". Hos en headshot fotograf finner vi det igjen og lærer deg noen gode tips på hvordan du kan se mer selvsikker ut, hvordan "underhaken" bare forsvinner og måter å posere og smile på som får frem personligheten din.

Hos meg betaler du kun full pris første fotografering og får 50% rabatt hver gang du kommer tilbake for å ta nye bilder.

Så det er noen gode grunner til at du bør ha et profesjonelt headshot.