Henriette & Anne Tove - Forlovelsesfotografering - 15.04.2018

Disse to er virkelig et sprudlende par. Hver gang jeg ba dem se på hverandre kniste og fniste de som om de var nyforelsket. En rett og slett herlig stemning ga vei til fantastiske bilder!
Vi hadde fantastisk vær og himmelen ble helt nydelig og dramatisk mot solnedgangen.

Henriette og Anne Tove gifter seg 12. mai 2018 og siden de bestilte bryllupspakke hos meg i februar fikk de gratis forlovelsesfotografering. Bildene kan de bruke til feks dekor på bryllupet, som et minne og de kan legges inn i et album for å fortelle en litt lengre historie om de ønsker det.

Forlovelsesfotografering er en fantastisk god måte for brudeparet å bli kjent med fotografen og hvordan han jobber. Det hjelper også litt på å bli vandt til å være forran kamera før bryllupsdagen. Det kan føre til bedre resultater og bedre bilder.